Globalux, uw partner in IT & Cloud en webservices

GSM receiver

De Globalux GSM receiver is een betrouwbare en veilige afstandsbediening met een capaciteit tot 1000 gebruikers, ideaal voor persoonlijk en professioneel gebruik.

Compatibel met alle automatische deur systemen. Het is mogelijk om een of twee deuren te openen, om de deur open te laten tot een nieuwe oproep of om deze automatisch te sluiten.

Verder zijn er ook nog 4 alarmingangen ingebouwd om u te waarschuwen via een SMS indien u dat wenst.

GSM toegangscontrole module

Veilig in gebruik

Alleen de vooraf geregistreerde gebruikers kunnen contact maken via hun GSM of een gewoon telefoontoestel. De CLIP van de beller (gebruiker) moet zichtbaar zijn, m.a.w. het nummer van de beller wordt meegegeven (CLIR is niet geactiveerd). Op basis van de CLIP van de beller worden de geregistreerde en niet geregistreerde nummers onderscheiden. Als de nummer geregistreerd is zal de contact geactiveerd worden. Als de CLIP niet zichtbaar is kan het contact niet geactiveerd worden. Voor deze gebruikers kan ook een tijdslimiet van toepassing zijn.

Globalux vervangt zo het codeklavier of de klassieke afstandsbediening. Met het ingebouwde logboek worden de 1000 laatste gebeurtenissen onthouden.

Het beheer van van de GSM receiver gebeurt door middel van een USB-kabel en bijhorende software. Dit is ook mogelijk vanop afstand via een speciale modem. Een verbinding maken via het internet is om veiligheids redenen niet mogelijk.

Zo kan u ook het historische overzicht van de 1000 laatste gebeurtenissen raadplegen. Dit bestand kan in het formaat Excel, CSV of TXT opgeslagen en afgedrukt worden.

Service

Service is ons sleutelwoord. Globalux levert, plaatst en configureerd de GSM receiver ter plaatse zodat u kunt genieten van een maximaal gebruikscomfort.


PRIVACY POLICY

Globalux respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de administratie zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Globalux zal uw persoonlijke gegevens niet verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van onze diensten.