Globalux, uw partner in IT & Cloud en webservices

Diensten

Als onafhankelijke ICT-dienstverlener is Globalux specialist op het gebied van implementatie en onderhoud voor de kleine en middelgrote onderneming. Wij richten ons op algemeen netwerkbeheer, online backup, internet- en mailbeveiliging en administratieve toepassingen. Wij beheren uw netwerk zowel op afstand als op locatie en zorgen voor een soepel draaiend IT-systeem. Omdat IT essentieel geworden is in uw bedrijfsvoering is dit erg belangrijk voor de goede werking van uw bedrijf.

Oplossingen

Naast onderhoud en beheer levert en installeert Globalux hard- en software. Onze administratieve producten vormen een stevige basis. Onze oplossingen zijn niet alleen budget vriendelijk maar ook betrouwbaar en krachtig. Van File-server tot Exchange oplossingen met mailserver, internettoegang, firewall, thuiswerken,... of complexe fault redudante systemen. Wenst u gedeeltelijk of volledig in de Cloud te werken dan kunnen wij u onze op maat aangepaste private Cloud oplossingen aanbieden.

Service

Service is ons sleutelwoord. Globalux wil de klanten niet imponeren met moeilijke woorden en wollig taalgebruik. Onze visie is om openheid van zaken te willen en u die te kunnen geven. Wij begrijpen de waarde van een goede klantenservice en het concept dat u wil zien wat er gebeurt en waar u voor betaalt. Door onze ervaring kunnen wij u niet enkel de meest up-to-date oplossingen bieden maar kunnen wj ook het nut van een investering voor u inschatten. Onze vaste relatie met de meeste van onze klanten en de hieruit voortvloeiende referenties zullen u dit bevestigen.


PRIVACY POLICY

Globalux respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de administratie zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Globalux zal uw persoonlijke gegevens niet verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van onze diensten.