Globalux, uw partner in IT & Cloud en webservices

Webdesign

Elke organisatie, groot of klein, heeft baat bij een professionele website. Laat je aangenaam verrassen door de sprankelende creativiteit, het oog voor detail en de technologische deskundigheid van Globalux. Geef het imago van je organisatie, je product of je diensten een geweldige boost met een Globalux website. Van begin tot einde denken wij enthousiast met je mee om een gebruiksvriendelijke, doelgerichte en professionele website te bouwen, helemaal op maat en perfect afgestemd op je behoeften en budget. Bovendien beheersen wij alle nodige technische knowhow om je website ijzersterk te laten scoren in zoekresultaten.

Sociale media

Uw bedrijf nog meer profileren op internet? De sociale media wachten u op! In het verlengde van uw website bouwen wij uw Facebook- en Twitterpagina en integreren we de sociale media-knoppen naadloos in uw webdesign.

Laptop, tablet of smartphone: een moderne website past zich in een flits aan elk mobiel toestel aan. Zo verliest u geen enkele bezoeker. Daarom bouwen wij uw website met de nieuwste technologie.

Hosting Service

Globalux doet meer dan het bouwen van uw website, wij registreren ook uw domeinnaam en hosten uw website op een uitstekende server die zich in een streng beveiligde serverruimte bevindt.


PRIVACY POLICY

Globalux respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de administratie zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Globalux zal uw persoonlijke gegevens niet verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van onze diensten.